Zippess 27.06.12 21:22:46 napsal:
Košice.Tak to pochybujem, že to zoženie na vrakeci, aspoň tuto v okolí PE môžem zabudnúť...
Ja som to onoho času tiež riešil na mojej 125ke, som ju kúpil 2003 a mala výfuk odnovoti, takže zaplakali všetky štifty...keď už inak niek, tak sa to dá odvŕtať, urobiť diery pod závit M10 a dať väčšie štifty...a jeden sa dá dať durch šrób...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zalomený štift vo výfukovom potrubí.
Poměrně snadno jsem to vyřešil navařením matice na zbytek šteftu. Poté jsem prostříknul olejem a rozhýbal ještě zatepla na obě strany. Jakmile se šteft hnul, šel již bez problému vyšroubovat.
Tak asi nové/z vrakáča potrubie. Pri skúšaní metódy s kontramatkou sa mi podarilo zalomiť ďalší štift.
Nikto nedokáže za jeden deň dosrať toľko vecí. 

-> Maťulo: Aha, o takomto filme som ešte nepočul. Dakedy si ho pozriem. A to, že do ktorej strany krútiť som sa pýtal aby som niečo nedobabral.
-> Zippess: Roming - film s Bolkom Polivkom natacany dokonca u vas v Kosiciach... Picus panelakovej je jedna hlaska z filmu... Vies otvorit flasu s colou? tak tak isto sa povoluju aj stifty na potrubi...
a som z opacneho konca svk - Trnava...

A otázka. Do ktorej strany tým štiftom treba krútiť? Nie som si istý.
-> Maťulo: V mojom slovníku sa toto slovo nevyskytuje. Prosím o vysvetlenie. A čo si hovoril, že ty máš tých potrubí dosť, odkiaľ si?
-> Zippess: ja sa snazim ak sa da opravit
kuka nadoba je az posledna moznost

-> castrol: No pozerám vy tu na skoda-virt ste šetrný. Niečo sa pokazí a hneď do bedne hádžete. 

-> Zippess: Roming... 

-> Kuladmin: no a ne ved ich je vsade plna ...

-> Maťulo: No, niežeby som bol pičus, ale panelákový to sedí.
-> Zippess: neboj, aj ja sem picus panelakovej... 

Vy pisete dat jiny a co kdyz zalomi i v hlave a pak bude davat i hlavu ne?

-> Maťulo: Mám ako. Ale zatiaľ v panelákových pondmienkach niejako sa snažím. 

-> Zippess: vyskusaj, pripadne zavar jednu matku ked mas ako...
-> Maťulo: Možno by sa zmestila, ale asi dosť natesno.
-> Zippess: to neviem povedat
-> Zippess: pomoze, len je otazne ci tam dokazes dat este jednu kontramatku aby si to vedel povolit...
-> castrol: A ak by som namontoval na motor a nechal zahriať od motora asi nepomôže že?
Košice.
-> Zippess: ak mas autogen tak da sa aj vysrobovat
-> Zippess: ved to davaju zadarmo ked si to zhodis sam... odkial si? ja mam asi 4ks jak nove a nepouzijem to... mam 8k... 

-> Maťulo: Viď príspevok nižšie : ,,Tak keď sa dnes alebo zajtra nepodarí, tak pôjdem."
-> Zippess: na 5k by som sa s tym nesral... vyhodit a dat druhe... sak su toho plne vrakace... 

-> Tomaso435: Vyskúšam. Dík.
-> OndraKrupi: někdy taky ne..
pokud trochu kouká tak ho palicí vohni a vytoč... nejdřív pokapej brzdovkou a nechej pusobit
pokud trochu kouká tak ho palicí vohni a vytoč... nejdřív pokapej brzdovkou a nechej pusobit
-> vhml: Tak keď sa dnes alebo zajtra nepodarí, tak pôjdem.
-> Nwkt: Asi nie. Ale mohli by.
-> OndraKrupi: Trčí asi 1 cm.
-> Nwkt: Asi nie. Ale mohli by.

-> OndraKrupi: Trčí asi 1 cm.
-> Zippess: to chce nekupovat tak drahé auto :-D kde se ti zalomil? pokud by hodně koukal dá se navarit matka a vytočit ho
-> Zippess: To se dává zadarmo ne?
-> Zippess: 50 korun na kazdym vrakovisti?
-> castrol: Fakt len odvrtať? Nedá sa to niejako vyšroubovať.
-> Nwkt: Financie, brácho financie.
-> Nwkt: Financie, brácho financie.

Zahodit a dát jiný potrubí, moc práce všechno
odvrtat
Pri demontáži výfuku sa mi zlomil jeden štift.
Chcel by som sa opýtať ako ho vybrať. Motor - 120.